C. Göran Karlsson ställer ut på Konstakademien

Galleri Enjoy Scandinavian Art - galleri med försäljning av grafiska blad.

 

C. Göran Karlsson ställde ut på Konstakademien, Galleri Öst, 31 augusti - 8 oktober 2006. Bilderna här är tagna dagen innan vernissagen.

Observera att de flesta konstverken går att erhålla i förstoring genom att klicka på målningarna i bilderna.

Beate Sydhoff har skrivit texten till utställningskatalogen "C. Göran Karlsson". Katalogen finns till försäljning på Konstakademien. Här följer ett utdrag ur texten:

"C. Göran Karlsson arbetar ofta med tempera i sina målningar. Det ger en matt yta som suggererar fram ett djup som laddas med en magisk udd när rytmen i bilden dessutom tillför ytterligare energi. På så sätt ger han betraktaren också ett underlag för att förstå att han ibland måste låta målningarna agera som fria former ute på golvet."

Läs Beate Sydhoffs text "RYTMER ENERGIER och PARAFRASER" i sin helhet

 

C. Göran Karlsson ställer ut på Konstakademien i Stockholm. Klicka på bilden för en förstoring av konstverket.

C. Göran Karlsson ställer ut på Konstakademien i Stockholm.
Konstakademiens östra galleri inför föreberedelserna till C. Göran Karlssons utställning.C. Göran Karlsson ställer ut på Konstakademien
C. Göran Karlssons målningar (tempera på duk), Tystnaden, Den artificiella skogen, Nyckel, Stjärnan och Strängar. Klicka på bilderna för förstoring av konstverken.

 

 

  C. Görans Karlssons målningar på Konstakademien.
C. Göran Karlssons målningar Tystnaden, Orden, Strängar, Kraftkälla, Den aritficiella skogen, Stjärnan och Nyckel

C. Göran Karlsson ställer ut på Konstakademien
Målningarna (förlagor tempera på papper) Tystnaden, Kraftkälla, Strängar, Orden, Den aritficiella skogen, Stjärnan och Nyckel av C. Göran Karlsson

 

  C. Göran Karlsson ställer ut på Konstakademien
Målningarna (tempera på duk) Orden, Kraftkälla och Den artificiella skogen (2 st) av C. Göran Karlsson.


 

I C. Göran Karlssons biografi går det att läsa mer om hans konstnärskap.
C. Göran Karlssons biografi


Till Enjoy Scandinavian Arts grafik av C Göran Karlsson

© Copyright: C. Göran KarlssonStartsida   Tillbaka
Målningarna Tystnaden, Kraftkälla och Strängar. Klicka för en förstoring av konstverken. C. Göran Karlssons målningar Orden, Den artificiella skogen, Stjärnan och Nyckel. Klicka för en förstoring. C. Görans målning Kraftkälla. Klicka för en förstoring. C. Göran Karlssons målning Den artificiella skogen. Klicka för en förstoring. C. Görans målning Den artificiella skogen. Klicka för en förstoring. C. Göran Karlssons målning Tystnaden. Klicka för en förstoring. C. Göran Karlssons målning Den artificiella skogen. Klicka för en förstoring. C. Göran Karlssons målning Nyckel. Klicka för en förstoring. C. Göran Karlssons målning Stjärnan. Klicka för en förstoring. C. Göran Karlssons målning Strängar. Klicka för en förstoring. C. Göran Karlssons målning Tystnaden. Klicka för en förstoring. C. Göran Karlssons målning Orden. Klicka för en förstoring. C. Göran Karlssons målning Strängar. Klicka för en förstoring. C. Göran Karlssons målning Kraftkälla. Klicka för en förstoring. C. Göran Karlssons målning Den artificiella skogen. Klicka för en förstoring. C. Göran Karlssons målning Stjärnan. Klicka för en förstoring. C. Göran Karlssons målning Nyckel. Klicka för en förstoring. C. Göran Karlssons målningar Tystnaden, Kraftkälla och Strängar. Klicka för en förstoring. C. Göran Karlssons målningar Orden, Den artificiella skogen, Stjärnan och Nyckel. C. Göran Karlssons målning Orden. Klicka för en förstoring. C. Göran Karlssons målning Kraftkälla. Klicka för en förstoring. C. Göran Karlssons målning Den artificiella skogen. Klicka för en förstoring. C. Göran Karlssons målning Den artificiella skogen. Klicka för en förstoring.